2007.12.11. Kedd

Most,hogy végre sikerült újra bejelentkezni,tudok írni pár sort ismét,és fel tudom jegyezni mi történik az autóval.
Persze jobb lett volna,ha a legutóbbi bejegyzés után folyamatosan tudok írni,mert az autó,abban az időben ment át a legtöbb változáson.A nyár eleji lakatolás sorozat,és a fényezés folyamata is jó lett volna,ha ide kerül,de ez így jött ki.
A lakatolás után majd egy hónap telt el,míg a fényezőhöz került.Sajnos nem tudta előbb vállalni,így a nyári talira sem jutottam el vele.
A fényezőhöz darabokban vittük lábon.Szinte csak a futómű maradt,és a motor,mert nem jött össze,hogy eleve úgy vigyük oda.
A motort a fényezőnél szedtük ki két hét múlva.Akkor már át volt csiszolva az autó,és ki volt gittelve.A motor kiszedése másfél óra volt.
A fényezők másfél hónapig dolgoztak rajta,és meg kell valljam nem tartom soknak ezt az időt.Legalább alaposak voltak amennyire az anyag engedte.
Amikor az egész autó kész lett,bátyám Ladájával vontattuk a város egyik égéből a másikba,illetve városon kívül.
Haveromhoz vittük,ahol garázs és akna is van,és persze nyugodtan tudtunk dolgozni.Az autót két nap alatt tettük össze.Első nap a motor átnézése,majd a helyére emelése volt,második nap pedig a kasztnival foglalkoztunk.
Második nap estéjére teljesen kész volt az autó,a próbakör is megvolt,de izgultam hazafelé,hogy lesz e vele valami.Szerencsére semmi nem volt vele,ugyanúgy ment,mint előtte.

Az első napsugarak

Kommentek

CsuTee

Na véééégre,épp ideje volt már :) Ganyééé> ;)

Pocok

Na jóvanmá Nyuszy segítsége is kellett ahhoz,hogy újra tudjak írni.És nye ganyézzá itt nekem te gólyafészek.Ez itt az én Blogom :D

CsuTee

Pocok #9114:
Jaaa a te blogod,bocs akkor szólni szabad?.............. Ganyéé> ;)

VadMacs

Pocok #9114:
fötámattál? :D

Pocok

CsuTee #9116:
Szabad szólni,sõt kötelezõ :c)
Ganaly :D

VadMacs #9118:
Nagy nehezen sikerült :D
Most be kell pótolnom minden elmulasztott eseményt.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!