2008.02.11. Hétfő

Ha vasárnap este nem ugrunk be Hollohoz,hülyén halok meg.Nem értettem miért csuklik meg a motor alapjáraton,és fordulaton miért nem egyenletes,továbbá hirtelen gázadásra miért fullad be egy pillanatra.Kiderült!
Fogyasztáscsökkentés miatt annyira lefojtottam az üzemanyagszintet,hogy hirtelen gázadásra nem tudott egyből benzint pótolni a folytószelep.Állítottam rajta,és megszünni látszik a problémám.Az,hogy egész hétvégén gyújtást állítgattam az pedig a benzinnek köszönhető :(:(
Sikerült megint jó vizeset tankolni,és alig ment vele a kék villám :( Gyöngyösi benzinkút után minden bajunk megszűnt,és a fogyasztás is durván 6 körül van.Kinek mi a jó,ennél kevesebbet csak akkor fog enni,ha nem használom :c)
Régóta érett,hogy foncsorozzam a lámpákat,mert elöl még nem volt,a hátsó meg koszos és régi volt,így felújító napot tartottam.A felniket is újra festettem,most megint szépek.Sajnos a festék nem úgy száradt,mint nyáron,így a művelet lassabban haladt,de három már kész van.
Ja,még annyit a téli talihoz,hogy pénteken Aszódnál befüstötlt az autó.Remek,GEO is érezte,így nyomtunk egy kontrát,és felmértem a helyzetet.Nem volt olyan drasztikus,de a tömítés valamiért becsúszott a szelepek felé,és mellette fröcskölt az olaj :(
Szerencsére egy autósbolt pár méterre volt,így gyorsan vettem egyet,és a benzinkútnál technikai szünet keretében kicseréltem.Jobb volt mint új korában,de az olaj szagot egész hétvégén éreztük,mert nem tudtam mindenhonnan kitörölni.
foncsorozva

Kommentek

Laceeee

olyan kis vicces dolog az amikor így becsúszik a tömítés ;) Egyébként csodálatos lett így a hátsólámpa :P

Pocok

Laceeee #13917:
Én is mosolyogtam rajta,de nem tudom miért történt,ugyanis két hete cseréltem,mentem is vele kb. 200km-t,akkor miért nem történt meg?Bár igaz,hogy nem tartós 80-90-nel mentem vele,de hát lehet a vakuum nagy úr :P
Köszi a dícséretet,nekem is tetszik,most megyek mindjárt az autóhoz,megnézem sötétben milyen.esti képek legyenek?Tegyek fel?Mert akkor leviszem a gépet.

CsuTee

Nagyon komoly lett a lámpa Poci :D
Most a szép mocid csupa gány?:(

nyuszy

A fojtani, fojtószelep nem a folyik igébõl származnak, pontos j-vel írandóak.

Pocok

nyuszy #13962:
Na basszus.Bocsi,ez sajtóhiba volt :P
Javítva :c)

Pocok

CsuTee #13920:
Annyira nem vészes,mert még idõben vettük észre.A nagyját kitörölgettem ronggyal,de tavasszal úgyis moci mosás lesz,vagy ha lesz jó idõ :)
Szóval semmi pánik,nem vészes a dolog.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!