2010.06.24. Csütörtök

Ma volt egy kevés időm,hogy folytassam a motor felújítást.Bontóba spontán benéztem,és találtam egy donort,amiből a termosztátházat ki tudtam menekíteni.Egész jó állapotban van,és a folyadékos termosztát van benne.Nem tudom működik e,de ez kerül bele az autóba.
Jól lemostam az olajat és a koszt róla,egy kedves festés kell az összes burkolatnak,és mehet vissza.Remélem a jövő héten a motor is kész lesz,és akkor csak vissza kell sakkozni a vázba.Hiányzik már nagyon az autó,jó lenne hallani a hangját,ráadásul unokatesóm Angliában van,így nem segít vissza rakni,és nem lesz ott,amikor először indítom be.
Mára ennyi,Ladával annyi történt,hogy a biztosító 145,000-rel akarja tesómat kifizetni,de az ilyen Ladák bőven nem ennyiért vannak fent,így most megy az alkudozás,meglátjuk mit reagálnak rá.
Találtunk egy ép hátsó részt,így egyben a hátsó része ki lesz cserélve.reméljük minden összejön.
És a szokásos képek:

Kommentek

tunyi1986

szokásos képek? ez az egy? :D
Ez a termosztát milyen amilyenrõl szó van? fotó esetleg róla? márka jelzés?
Amúgy szerintem motor visszarakással nem lesz problémád :) simán megoldható! alá valamit ami elég magas,aztán ráhúzni a kasznit a motorra

VadMacs

tunyi1986 #45635:
szerintem bebaszott mint Te szoktál, és most félrebeszél, meg hülyeséget irogat. :D

Pocok

tunyi1986 #45635:
Igazából tényleg csak képek :D
Sok változás nincs,ezért a semmit nem akartam fényképezni,persze a termosztátház kimaradt.Egy 89-esbõl mentettem ki,a csapok nagyon egyben vannak.Jövõ héten indul a lavina,és lesz folytatás is :)
Lada megint megakadt,vannak problémák.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!