2010.08.31. Kedd

Megérkeztünk,itthon vagyunk.Három autóval vágtunk neki Lengyelországnak,és az autóink ismét bizonyították,hogy megbízhatóak.
A két hét alatt majdnem minden nap autóztunk,és mindhárom autó hiba nélkül teljesítette a 3100km-es távot.Szép "Z" alakban közelítettük meg a Balti tengert,és még a felső nyelvében is voltunk,ami már tavaly nem jött össze.Nem volt nyaraló időnk,de ha nem esett az eső,már nagyon jó volt.Az éjszakák nagyon hűvösek voltak,Gdañskban volt olyan éjszakánk,hogy meleg volt.
Az útvonal Bielsko-Bia³a-Tychy-Kraków-Kielca-Warszawa-£ódz-Przybrodzin,ahol a fityó tali volt,ez inkább kis találkozó volt,nem úgy mint a tavalyi-Bydgoszcz környéke-Gdañsk-Hel-Sopot-Gdynia-£ódz-Bielsko-Bia³a volt.
A térdeim kikészültek a kuplungolástól és a gázpedál tartásától,a fogyasztás átlag 5 liter volt még megrakott cuccal és utassal is.Hazaút nagyon meglepett,370km-t tettem meg,hogy még van a tankban.
Mint mindig nagyon kedvesek voltak lengyel társaink,az úton mindig elengedtek,segítettek,és természetesen dudáltak,vész villogtak,és éljeneztek,integettek :) Ez mindannyiunknak nagyon jól esett.
Mindent leírni nem tudok,mert vannak olyan élmények,amiket átélni jobb,és elmesélni nem igazán lehet.
A generál óta 4400km-t mentem mondjuk hiba nélkül,ebből 3100 volt a kirándulás.Egyenlőre a hosszú vezetésből elegem lett,elég csak munkába járni.
Pár képet teszek fel ide,de a többit majd a fotó albumomban nézegethetitek meg :)
Ha jövőre ismét tudok menni,ennyit biztosan nem megyünk,ez csak próba volt :D Az autóm előtt pedig le a kalappal,minden hiszti nélkül tettük meg a távot.
határnál a barátnőm kocsija :) de télleg 26000kmes elegant,és egy 650-es '78as 10000km-es ezzel mentem két kört :D két ékszíjjal???na ezt ki tudja mi a másik? :) medúza Gdynia lengyel karaoke :):) élőben viccesebb

Kommentek

VIKY-01

Berántós ékszíjtáccsa. :D

Törölt felhasználó

VIKY-01 #47043:

Klimakompresszor? :)

Lajoska

VIKY-01 #47043:
Az biz'a. Nagy poén, úgy indul, mint egy fûnyíró :)

Marczin Róbert

Viky mondja a frankót! ;)
Syonszéd srácnak volt anno ilyen, asszem Nyuszyval beszéltünk is róla, amikor közölték az okosok hogy ennek semmi értelme, és nem lehet onnan berántani a motort... Na mindegy, elvileg a berántáshoz volt a srácnak is ilyen. ;)
Gratula a túrához sajnálom, hogy ki kellett hagynom. :(
;)

Pocok

Marczin Róbert #47050:
Köszi,és az elsõ komment a nyertes,és aki arra tippelt,hogy berántó :)
videó is van róla,csak nincs most idõm feltenni :(

VIKY-01

Pocok #47055:
Amúgy klíma kompinak is beillett volna... :P
Egyébként örülök, hogy jól sikerült a túra! :)

baz

Nagy nagy Gratula! :)

KeMa

És akkor itt is gratula!

3100 km, és nem állítottál gyújtást? Hihetetlen :D :D :D




Marczin Róbert #47050: biztos, be lehet vele rántani. A puchnak meg a dinastarter ékszíjon keresztül indítja a motort, illetve a kurblikörnök is a dinamón vannak :)

Kopányi Sándor

Ez a poszt nagyon bejön! Ezekszerint bevált a heli-coil ;)
Hazavitted a gyereket! Dicséretes!
Gratula.

Pocok

KeMa #47059:
Dehogynem,nem is egyszer :c) :c) :c) Ezért ment hazafelé annyira jól,és a 370km-t úgy tettem meg egy tank benzinnel,hogy a Tátrán erõsen adtam neki,egy bömös nem tudott a szerpentinen megelõzni,és még 2-3 liter maradt a tankban.A napokban kiderül :)

Kopányi Sándor #47073:
Bejött,semmi gond,de a halk kopogás engem zavar,bár KeMa semmit nem hallott,így lehet az én agyamban megy a hang amikor a motor jár :D

Köszi mindenkinek,jól éreztem magam,de azért sok volt a vezetés.

KeMa

Pocok #47085: tényleg, találtál odakinn oldalkárpit?

KG

Gratula a túrához! Nem hoztatok nekem gyömbérsört? :) :) :) :)

Elegantos barátnõrõl képet kérünk! :)

Pocok

KeMa #47088:
Nem,mert nem volt választék,szutykot meg nem hozok.

KG #47096:
Konkrétan nincsen róla,viszont van egy újabb,akivel a Gdanski tengerparton találkoztam,és kicsit közelebb lakik,Krakkóban :D

KeMa

Pocok #47126: azért köszönöm :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!