2011.02.21. Hétfő

Nagyon régen írtam,mert nem történt semmi.180376 km-nél volt egy levegő szűrő csere,megérett rá,8000 km-t tettem bele a felújítás óta a 6 hónap alatt.Gond nincsen,úgy érzem és látom a hengerfejnek utána kell húzni majd
 Gedeontól a Téli tali előtt kaptam egy szett téli kereket,mert a nyári igen labilis ilyenkor :) Ezer hála és köszönet! ++

Majd a szélvédőt is kiszedtük,mert a bal alsó sarokban igencsak befolyt a víz,és mint kiderült a sokadik lakatos úgy rakta be a szélvédő alatti lemezt,hogy az "A" oszlop és a lemez varrásánál vagy 7mm eltérés volt,emiatt a kéder nem ült a peremre,és a víz utat talált az utastérbe,VÉGRE MEHETNEK VISSZA A SZŐNYEGEK! :)
Persze csak jó időben,mert az utasteret még egy réteg alvázvédővel kifújom,és talán idén már a büdzséből futja a fényezés javítására.

Aztán tegnap spontán autózás volt,nem nagy túra,de kellett már egy kis izgalom.KeMa,Juli és Gedeon jöttek el a melóhelyemig,aztán mentünk tovább Szentendrének,onnan Dömörkapu,Lajos forrásig.Nem volt meleg,meg sok izgalom sem történt.Ha már ott volt a gépem és a statív,játszottunk egy kicsit a témával és a fényekkel.

Barátnőm pedig volt kollégánktól kapott a kis polskiról pár oldalt az Autó-motor egyik régebbi újságjából.Nekem is van,azt a napokban felteszem,képek is vannak. 
fényszóró beállítása Ariel faterja a kis hableányból :D

Kommentek

Bálint Károly

az ilyen lakatost lehet, hogy bántanám...
ha ezt így rakta össze, mi lehet máshol, ami nem ennyire látványos? :(

Pocok

Bálint Károly #49730:
Ha én is szembesülök vele,az orrát beleépítettem volna,de máshol is jönnek a gondok.Úgyis csak lassítani tudom a folyamatot,meggátolni már nem.

CsuTee

De jó hogy én megbízható lakatoshoz viszem :) De hogy sikerült megcsinálni a beázást?

Pocok

CsuTee #49733:
Drótkoronggal a csatornát kitisztítottuk,rondábban nézett ki,ideiglenesen alapozóval vastagon lekezeltük,meg ezt a peremet,ami a mûszerfallal csatlakozik szintbe hoztuk,majd egy kevés szilikon zsírral jól visszaigazítottuk a szélvédõt.De ezt neked tudni kéne :D Egyébként meg nyald meg a bimbómat,arról nem volt szó,hogy az éjszakai hóme videót közzé teszed :c)

KG

Érdemes lett volna átfestegetni valami normális föstékkel is, mert az alapozó elég hamar megadja magát.
Undorító rész ez a szélvédõ keret amúgy is. :)

CsuTee

Pocok #49734:
Vége: Még is mit vártál ,meleghógolyót??? :D :D :D :c) :c)

Pocok

KG #49736:
Amit csináltunk csak egy átmeneti megoldás,a tavasszal rendesen kijavítom,mert ez kriminális.De a legnagyobb gondom,hogy régen holloval megcsináltuk a gyári elvezetést,és annak ellenére lett ilyen.Gedeonnal kicsaptuk,és két luk van a szélén,a víz meg a valahova folyik el :)

CsuTee #49741:
Mittomé,hogy megerõszakoltál miközben éjjel én alszooook :c)

CsuTee

Pocok #49743:
/2 francba, azt hittem aludtál :c) :c)

KeMa

Pocok #49743: "Ez nem kriminális, ez teljesen normális eljárás..."

Nem küldtél óraállást :D :D :D !

Pocok

KeMa #49747:
Há de mér nem?Mé nem küldött,amikor a Kovolyánék... :c)
Mikor megyünk autózni? :D

KeMa

Pocok #49751: Jesz... Kérem a biztonsági õrt!

Pocok

KeMa #49761:
De Anna néninek nem valós hibája van,és miért kérné a biztonsági õröket?Ennek a hibának semmi köze hozzá.

KeMa

Pocok #49764: Nem szabaad?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!