2011.12.14. Szerda

Ilyen ritkán lesz,de most kell írnom a fabia-ról is.Történt ugyanis egy elég ritka jelenség,a jobb első fényszóró foncsora valamiért kiesett a helyéről.A lökhárító és az autó közvetlen elejére világított,ezért orvosolni kellett.Nekem már rutin a sztori,mert nyáron már esett ki.5 perc alatt kint volt,bevittem a szobámba,és elszórakoztam vele,próbáltam rájönni,hogy mitől esett ki.Válasz nincsen,hogy miért,de sikerült megjavítani,és beállítani.Egy ellenőrzésre majd elmegyek,mert utálom,ha csálén állnak a fényszórók,és szanaszét világítanak.Ezzel ez a fejezet véget ért.

Másik sztori,hogy valami okból kifolyólag a jobb első csapágy három hónapja megadta magát,ma már ott tartok,hogy 60-nál alig lehet beszélgetni,mert semmit sem lehet érteni amit a másik mond.Alacsonyabb és magasabb sebességnél nincsen gond,80 felett elég hangos,de nem rezonál annyira,hogy annyira hangos legyen,mint 60-nál.
Nem tudom mi kerül ezen a csapágyon 40 000ft-ba,de biztos többet tud annál,hogy csapágy :D
Valamikor elviszem szervizbe és kicseréltetem,mert én ezzel itthon biztos,hogy nem fogok vacakolni :)


az a gumi csúszott le a fehér taróról gumi és fehér pöcök kapcsolódása a vörös gyűrű mellett van az ABS jeladója :P

Kommentek

Buszos Petya

German engineering... :)

Soma22

Csapágyról hallottam valami olyasmit, hogy a VW-nél( és gondolom a konszernél is) már olyan a csapágy, hogy nem kúpos, simán légkulccsal megtépik. Lehet ennek is köze van az árhoz, bár tesóm 16 éves mitsu coltján is 36 volt a hátsó cseréje.

obrotka gyula

Érdekes.

Aggyal egybeépített csapágyak sajna nem olcsók. Ha ABS jeladós, akkor pláne nem.

KeMa

obrotka gyula #52142:

Mondjuk ABS jeladónak hívni egy mágnest azért vicces :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!