2009.03.03 Kedd

Midőn szép napon,mikor a Napocska is megmutatja erejét,keltem úgy,hogy ma szerelni fogunk.Felébredtem hát,összeszedtem magam,majd a szereléshez szükséges eszközöket,bevágódtam az autómba,és irány a nagyszülők háza,ahol van hely a bütykölésre,olajozásra.

Benzinszintjeladó cserére adtam a fejem,már előre készültem a nyugtatókkal,de furcsa mód olyan simán ment minden,mint a szülőszobában :)
Ilyen sem volt még.A tankot egyedül szedtem le,nem tört bele semmi,nem esett le semmi,a jeladó cseréje is nagyon simán ment,és a visszarakás is egyedül ment,és hát JÉÉÉ a kábelt sem fordítva helyeztem rá.Ilyen sem volt még,annyit mutat a jelzőm,amennyi benne van,és ha teletankolom,akkor nem szalad utánam a benzinkutas a porral oltóval!Éljen lehet rángatni az autót,hogy több férjen bele :)

A szuszogót is méretre vágtam,mert Decemberben fel lett rakva,de nem vágták le,akik beletették,így csúnya törés volt benne.Mostmár nincsen!

A felnik festésével is körbeértem,képet sajnos nem tudok feltölteni,mert állítólag nem szabályos kép.Egyszer csak lesz róla kép,mert szép lett,még engem is meglepett.Közben kapott régi,de hozzá illő fém dísztárcsát is,ami mégjobban feldobja a kerekeket.Mást nem,majd pikázára feltöltöm,aztán bekaphatja a internyett :)
Itt a mese vége.

Kommentek

Lajoska

Kicsinyítsd a képet. Nem kell 25 megapixel, elég lesz 5 is. :)

Pocok

De mivel kicsinyítsem.Hüje vagyok a számítógéphez.

Andrei

paint :) )) megnyitod, kép nyújtás-döntés, beirod 1024-re vagy 1280-ra és az 5megás képbõl lesz 300 kilobájt

Lajoska

Andrei #30781:
Nyújtás-döntéssel csak százalékban lehet megadni. Adj neki 25%-ot, a kép lényege látható marad, de a méret töredékére csökken.

CsuTee

Pocok #30780:
Jajj de kólbász vagy :D Te kis csacsi fiú, nesze :D :c)
http://www.kepmeretezo.hu/index.php

Mellesleg hányszor is szültél eddig szülõszobán? :P :c) :c)

Pocok

CsuTee #30787:
Eddig egyszer,de akkor sem voltam bent :D
Köszi,eddig minden oké,meglátjuk feltolja e a clubra...

Lajoska

CsuTee #30787:
Képméretezõ weblap? Mi a penésznek?
Szövegszerkesztõ és fájlkezelõ weblap nem lesz?

CsuTee

Lajoska #30791:
Ez csak egy lehetõség a sok 100 Millióból :D

Pocok #30790:
Jah félúton elhagytad a kölköt :D

Pocok

CsuTee #30835:
Holnap is megyek a kölökhöz.Azért mondom a sajátmonak is,mert unokaöcsém,meg teljesen véletlenül aludtam tesómnál,amikor éjjel kettõkor elkezdtünk szülni sógórnõmmel :) Az élet egyik legnagyobb csodája,hogy én is részt vehettem benne.Mármint nem a szülésben,de aki egyszersem élt még át ilyet,az nem tudja mire gondolok! :)

CsuTee

Pocok #30838:
Én egyszer már megszülettem, tehát átéltem, én voltam a fõszereplõ, kicsit nehezen ment mert már akkor nagy hajam volt meg hájam, de hát evvan, túlsok mindent megettem oda bent :c) :c)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!