2010.06.15. Kedd

Ébredtünk arra vasárnap,hogy immáron kis autóm lelkének vérzését tőből elállítom.Unokatestvéri segedelemmel a kis autó lelke eltávolításra kerülődött,melyet gazdasági és esztétikai okokból eszközöltem vala.
Mely javítás elvégzése után kis autó lelke helyére kerül,azon nyomban felhördül.

Elindult a lavina,most jöhetne egy jó p*na :D
Álmom teljesül,miszerint a motor meg újjul,és szép és jó lesz minden mint előtte.

Kérdezem a tisztelt publikumot,hogy érdemes e a himbasort cserélni,valamint az AC lökő rudat?Sérülés,törésnek kopásnak jele nincs,csak ha már kézben van címmel.Én nem szeretném cserélni,de ha javasoljátok,hogy érdemes,akkor cserélem

Képek:
ezmiapicsa

Kommentek

KeMa

Nyári talira készenleszesz, ugye?

Pocok

Hogynemáhogy :)
Bár most melóba elhavazódtam,meg van bõven dolgom,de a javítást három hétre korlátoztam,ebbõl már csak két és fél maradt,és ezen a héten csak elõkészíteni tudom majd :(
Le kell még mosni,meg tovább kell boncolni.Meg feltérképezni,hogy a gyûrû csere érett e,mert ahogy az olajfolyásokat néztem,csak hengerfejes egy picit,meg a hátsó gyertya meneténél szivárgott az olaj.

KeMa

Pocok #45372: Amennyiben szükséges, továbbra is áll az ajánlatom JRB motorját tekintve. Ha nincs más megoldás a találkozó idejére ;)

Andrei

ha generálozol, akkor mindenképp lökõrúd és himbasor csere is
ha csak kivetted egy kicsit játszani vele, tili-tolizni, akkor felesleges hozzányúlni, úgyis adná magát, ha valamelyikkel gond lenne :)
miért lett kivéve a motor?

Pocok

KeMa #45373:
Vettem,és latba tartom :)

Andrei #45377:
Tavaly elõtt a Bakonyba menet túlerõltettem,valószínûleg itt kezdõdött a gond.Aztán mentünk lengyelbe,ahol még kapta az ívet,a motor túl melegedett,és a gyári tömítések megadták magukat,és már fossa az olajat a fõtengely szimeringnél,a furulya gumiknál,illetve a hengerfejnél.Engem zavar,hogy taknyos a motortér,ráadásul a lengyel útra nem indulnék így el vele már,mert többet megyünk km-ben mint tavaly.

Törölt felhasználó

Szemrevetelezes, meretellenorzes :) Ha minden jo en nem cserelnem ki a sajatjat. ;)

tunyi1986

Pocok #45372:
Hát te meg mit csinálsz? : o) csak nem azt amit én csináltam :D
szerintem ne szarakodj vele :) nem drága hozzá a gyûrû és kb 1-2óra mire becsiszolja az ember pontosra.(ebben benne van a hajtókar és henger leszedése is) ráadásul utána újra olyan erõs lesz mint új korában.
A pucolás sem sok idõ,kb. fél nap alatt meg van és csak fél vagy 1L benzin kell hozzá.
Ha hengerfej problémád van akkor nézd meg a szelepeket is hogy ereszt-e vagy senem,ha igen akkor csiszold be õket.
Esetleg síkoltathatsz is a hengerfejbõl ha el van deformálódva.
Ac lökõrudat és himbatengelyt én nem cserélném a helyedben ha jó,maximum a szelephézag állításhoz használt 7es csavarokat,mert szeretnek elnyalódni.

KG

Kitartást, és jó munkát! :)

Csere sztem felesleges.

Siffi

Jah.. jöhetne... :D
Egy író veszett el benned vala! :)
Jó munkát és sok kitartást! ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!